Aktuellt

Vad händer kring industriarvet? På fyra sidor: "Nyheter", "Kalendarium", "Nypublicerat" och "Flöden" – har vi samlat det mest aktuella. Samtidigt ligger äldre notiser sparade i arkivet. Om du själv har något att berätta, skicka ett e-brev till webmaster@sim.se!

Under Nyheter samlar vi aktuella händelser i stort och smått. Det kan vara statliga utredningar, senaste nytt om hotade industriarv, aktuella debattinlägg, nystartade industriarvsgrupper och mycket mer. Här finns också ett arkiv för äldre nyheter.

Under Kalendarium samlar vi notiser och inbjudningar om kommande arrangemang. Det kan vara invigningar, konferenser, guidade visningar och mycket mer. Även här ligger äldre notiser kvar i arkivet.

Under Nypublicerat ligger information om nya böcker, rapporter, skrifter och liknande. Det kan vara både trycksaker och digitala publikationer. 

Under Flöden har vi länkat in tweets som har anknytning till det industriella arvet. Här finns en ständig rörelse i ett ständigt pågående flöde. Här kan du se vad som är aktuellt just nu.

Bidra själv till SIM:s aktuelltsidor. Skicka dina tips till vår webbredaktör under adress webmaster@sim.se!